Notícies de Sant Cugat del Vallès

 

 

 

 

Troba'ns a la nostra nova pàgina web a CUPSANTCUGAT.CAT

 

 

 

_

Aquesta campanya que comença el 15 de setembre, per molt que ho intentem, no serà una campanya normal i vindrà marcada per les ordres de la fiscalia, estat,... tot el que ens vagi arribant i fins a on nosaltres estiguem disposats a arribar. De moment sabem que a Sant Cugat, no se'ns permetrà fer (o es retirarà de la via pública, o no es donarà permís o...) tot allò que faci una referència explícita al referèndum, per això cal que siguem cauts i anem veient pas a pas com es van succeint els esdeveniments i com actuar.
 
Les tasques d'aquest comitè seran:

Comunicat per la presència del Rei espanyol Felip VI a Sant Cugat.

A Sant Cugat, ni rei, ni por!

Des de la CUP de Sant Cugat, Arran i Hora Bruixa rebutgem la presència del rei espanyol Felip VI a la nostra ciutat, dintre dels actes del trentè aniversari del CAR de Sant Cugat i del vint i cinquè aniversari dels jocs olímpics i de “ l’operació Garzón”.

Des de la colació CUP-PC a l'ajuntament hem creat un blog extern a la pàgina web de la CUP on poder penjar les activitats relacionades amb la nostre candidatura de coalició a l'Ajuntament de Sant Cugat, per així separar les activitats que són pròpies de la coalició de la CUP amb el Procés Constituent, de les que són pròpiament CUP.

 

Podeu trobar de forma actualitzada tota la informació a revolucionemsantcugat.wordpress.com

Aquest acte, - que és el segon acte de campanya nacional després de la presentació de la campanya, el passat 22 de juny al barri de Sant Andreu- serà el primer acte per presentar un dels vuit eixos sobre els quals pivotarà la campanya de la CUP, l’eix d’educació. Començarà l’acte amb la militant de la CUP de Sant Cugat i directora de l’Institut “la Serreta” de Rubí, Laura Alegre. Continuarà la portaveu del Secretariat Nacional de la CUP (i portaveu de la CUP Sant Cugat) Núria Gibert i tancarà l’acte en Carles Riera, Diputat de la CUP-CC al Parlament a la Comissió d’Ensenyament.

Bases del Concurs de truites de la FMA 2017

  • Les truites que es presentin a concurs hauran de ser de mínim 6 ous. Nova modalitat: s’acceptarà truita vegana: Haurà de ser de proporcions similars a la de 6 ous.

  • L’horari d’entrega de les truites a concurs serà el mateix 1 de juliol de 13:30 a 14h.

  • Tots els aliments que portin les truites i la decoració hauran de ser comestibles.

Des de la CUP-PC, juntament amb ICV portem per al Ple de juny una proposta que han entrat els joves del col·lectiu La Xesca en que es demana a l’Ajuntament de Sant Cugat que es posicioni a favor del casal de joves “la Xesca” i en suport a l’existència d’espais d’apoderament pel jovent de la ciutat.

“Si l’aigua cau, tot floreix”, deia Manuel de Pedrolo. I ho deia perquè l’aigua és un element escàs i valuós, imprescindible per la vida que, fins i tot, va ser declarada un dret humà per l’ONU el 2010. Malgrat tot, l’aigua, avui, a casa nostra i des de ja fa dies és bàsicament una font de negoci milionari per uns pocs. A l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Agbar controla el subministrament domiciliari de l’aigua mitjançant l’empresa mixta Aigües de Barcelona (AGBAR 70%, Criteria – La Caixa – 15% i participada per l’AMB en un 15%).

Pàgines