Comunicat per la presència del Rei espanyol Felip VI a Sant Cugat

Comunicat de la CUP, ARRAN i Hora Bruixa respecte la presència de Felip VI al CAR de Sant Cugat

Comunicat per la presència del Rei espanyol Felip VI a Sant Cugat.

A Sant Cugat, ni rei, ni por!

Des de la CUP de Sant Cugat, Arran i Hora Bruixa rebutgem la presència del rei espanyol Felip VI a la nostra ciutat, dintre dels actes del trentè aniversari del CAR de Sant Cugat i del vint i cinquè aniversari dels jocs olímpics i de “ l’operació Garzón”.

 Creiem que la monarquia és una institució anacrònica, masclista i patriarcal, és contrària als interessos de les classes populars i a la lluita del nostre poble en la construcció de la nova República catalana que part del nostre país vol fer realitat.

La monarquia borbònica representa tot allò que l’esquerra independentista i l’esquerra anticapitalista hem combatut en els darrers quaranta anys i és la punta de llança d’un estat que fa  25 anys va engegar una ràtzia repressiva contra l’independentisme català coincidint amb els jocs olímpics de Barcelona, que es coneix com a “operació Garzón”, on hi va haver desenes de.persones detingudes i torturades, entre elles dues persones de Sant Cugat. Aquestes tortures mai van ser investigades per la justícia espanyola.

A una mica més de dos mesos de finalitzar el procés independentista que va engegar una part del nostre país fa gairebé vuit anys i que culminarà amb el referèndum del 1 d’Octubre, creiem que la visita del Borbó a la nostra ciutat no s’hauria d’haver produït mai.

El missatge que li volem adreçar és que els catalans i les catalanes no tenim rei i que no és benvingut a Sant Cugat.

És per tot això, que no assistirem als actes del trentè aniversari del CAR i del vint i cinquè aniversari dels jocs olímpics i rebutgem la presència borbònica en aquest acte!

A 25 de juliol del 2017
Sant Cugat del Vallès, Països Catalans.
​CUP Sant Cugat, Arran Sant Cugat i Hora Bruixa