Bases del concurs de truïtes FMA 2017
Aquest proper dissabte 1 de juliol de 2017 la CUP de Sant Cugat organitza el ja consolidat concurs de truites de la Festa Major Alternativa. Un concurs en que any rere any creix la participació i originalitat dels plats presentats.
Enguany, el concurs s'ha presentat amb la novetat de participar amb truites veganes. A continuació podeu trobar les bases del concurs i les persones que faran de jurat en aquest certamen
Bases del Concurs de truites de la FMA 2017
-
Les truites que es presentin a concurs hauran de ser de mínim 6 ous. Nova modalitat: s’acceptarà truita vegana: Haurà de ser de proporcions similars a la de 6 ous.
-
L’horari d’entrega de les truites a concurs serà el mateix 1 de juliol de 13:30 a 14h.
-
Tots els aliments que portin les truites i la decoració hauran de ser comestibles.
-
Caldrà que les truites siguin cuinades el mateix dia del concurs.
-
Es premiarà a la truita més saborosa, a la més original i a la més gran. Els premis seran lots de productes relacionats amb la cuina de truites
-
La truita no s’haurà de portar tallada
-
Caldrà presentar la truita amb un targetó amb el nom de la truita, ingredients i descripció o observacions que l’autor vulgui fer constar. Haurà de ser anònim (es podrà fer al moment). A cada truita se li assignarà un número per que el jurat no pugui saber qui és l’autor.
-
Participar del concurs amb una truita dóna dret a 2 tiquets per al mateix dinar.
-
El cost del tiquet del dinar sense truita serà de 4€. El dinar inclou cata de truites presentades a concurs, pa, amanida, aigua i postres. Els tiquets de venda aniran en nombre de truites presentades.
-
El dinar consistirà en un tast de les truites presentades (aprox 3).
-
La participació en aquest concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases.
-
L’organització o el jurat es pot reservar el dret de la modificació d’aquestes per tal de facilitar el desenvolupament del mateix
Els membres del jurat enguany seran Joan Coma, regidor de la CUP a Vic i Ignasi Bea, regidor a l'Ajuntament de Sant Cugat i cuiner a la Taverna de Cal Temerari